| Pääsivu | Jaksot | Kuvia | Henkilöt | Taustaa | Linkit |


| Pilotti | 1. kausi | 2. kausi | 3. kausi | 4. kausi | 5. kausi | 6. kausi | 7. kausi | 8. kausi | 9. kausi |

5. kausi

501

65

The Mango

Vierailijat: Lisa Edelstein [Karen], Leonard Termo [Joe], Veralyn Jones [Renee]

Georgella on ongelmia tyttöystävänsä kanssa "päiväntasaajan alapuolella". Elaine kertoo näytelleensä orgasmit Jerryn kanssa, ja Jerry haluaa uuden tilaisuuden. Kramer saa porttikiellon hedelmäkauppaan yritettyään palauttaa käytetyn hedelmän. Jerry yrittää ostaa hedelmiä Kramerin puolesta, mutta kauppias huomaa tämän ja Jerrykin saa porttikiellon. Nyt George joutuu ostamaan molemmille hedelmät ja huomaa mangon auttavan impotenssi-ongelmissa.

Käsikirjoitus: Lawrence H. Levy, Buck Dancer; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 16.9.1993; Ensiesitys Nelosella: 14.10.1998 (Mango)

HUOM!: Buck Dancer on Larry Davidin salanimi.

503

66

The Puffy Shirt

Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza]

Vierailijat: Wendel Meldrum [Leslie], David Brisbin [Client], Bryant Gumbel [Himself], Deborah May [Elsa], Michael Mitz [Photographer], Kim Gillingham [Assistant], Terence Riggins [Stage Manager], Ron Ross [Homeless Man]

George joutuu rahapulan takia muuttamaan takaisin vanhempiensa luo. Kramer tapailee vaatesuunnittelijaa, joka puhuu niin hiljaa ettei kukaan kuule mitä hän sanoo. Hän kysyy Jerryltä jotakin, johon Jerry kohteliaasti nyökkäilee. Myöhemmin osoittautuu, että hän on pyytänyt Jerryä pitämään hänen suunnittelemaa piraattipaitaa Today Show:ssa. George saa työpaikan käsimallina, ja ei halua vaarantaa arvokkaita käsiään mitenkään.

Käsikirjoitus: Larry David; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 23.9.1993; Ensiesitys Nelosella: 28.10.1998 (Puhvipaita)

502

67

The Glasses

Len Lesser [Uncle Leo]

Vierailijat: Timothy Stack [Dwayne], Anna Gunn [Amy], Tom Towles [Tough Guy], Rance Howard [Blind Man], Michael Saad [Doctor]

George kadottaa silmälasinsa ja joutuu käyttämään voimakkuuksellisia uimalaseja. Kramer hankkii Jerrylle Commando 8 -ilmastointilaitteen. Lasien puuttuessa George joutuu siristämään silmiään ja luulee näkevänsä Jerryn tyttöystävän suutelevan Jerryn serkkua. Jerry koittaa selvittää totuutta. George menee ostamaan uusia laseja Kramerin ystävän luota 30 % alennuksen toivossa ja samalla vesikauhuinen koira puree Elainea

Käsikirjoitus: Max Pross, Tom Gammill; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 30.9.1993; Ensiesitys Nelosella: 21.10.1998 (Silmälasit)

504

68

The Sniffing Accountant

Wayne Knight [Newman], Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza], Richard Fancy [Mr. Lippman], Marty Rackham [Jake Jarmel]

Vierailijat: John Kapelos [Barry], Patrick Cronin [Farkus], Christa Miller [Ellen], Ralph Harris Jr. [Ralph], Maria Stanton [Woman in Diner], Deck McKenzie [Mitch]

Jerryn tilintarkistaja käyttäytyy kuin olisi huumenarkomaani. Jerry, Kramer ja Newman yrittävät selvittää totuutta. Elainen muuten täydellinen poikaystävä ei käytä huutomerkkiä ja Elaine lopettaa suhteen. George käy työhaastattelussa päästäkseen rintaliivimyyjäksi.

Käsikirjoitus: Jerry Seinfeld, Larry David; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 7.10.1993; Ensiesitys Nelosella: 4.11.1998 (Niiskuttava kirjanpitäjä)

HUOM!: Michael Richardsille ensimmäinen Emmy-palkinto tämän ja The Oppositen ansiosta.

505

69

The Bris

Vierailijat: Charles Levin [Mohel], Debra Mooney [Mrs. Sweedler], Tom Alan Robbins [Stan], Jeannie Elias [Myra], John Gegenhuber [Resident], Tia Riebling [Woman], Frank Noon [Patient]

Jerry ja Elaine joutuvat kummeiksi ja heidän täytyy auttaa ympärileikkauksessa. George saa hyvän parkkipaikan aivan sairaalan edestä, mutta auto vaurioituu erään potilaan hypätessä sairaalan katolta auton päälle. Kramer luulee nähneensä sikamiehen sairaalassa.

Käsikirjoitus: Larry Charles; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 14.10.1993; Ensiesitys Nelosella: 11.11.1998 (Ympärileikkaus)

506

70

The Lip Reader

Wayne Knight [Newman]

Vierailijat: Christopher Darga [Driver], Linda Kash [Gwen], Jerry Sroka [Todd], Marlee Matlin [Laura], Veralyn Jones [Renee], Dylan Haggerty [Young Man], Bret Anthony [Teen]

Jerry alkaa tapailemaan kuuroa linjatuomaria, joka osaa lukea huulilta. George haluaa käyttää naista saadakseen selville mitä entinen tyttöystävä puhuu hänestä. Elaine ei halua puhua autonkuljettajan kanssa, joten hän näyttelee kuuroa. Krameristä tulee kaikkienaikojen ensimmäinen pallomies US Openissa.

Käsikirjoitus: Carol Leifer; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 28.10.1993; Ensiesitys Nelosella: 18.11.1998 (Huuliltalukija)

508

71

The Non-Fat Yogurt

Wayne Knight [Newman], Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza]

Vierailijat: Maryedith Burrell [Maryedith], Peter Keleghan [Lloyd], John Christian Graas [Matthew], Hugh A. Rose [Doctor], Lisa Houle [Cheryl], Jed Mills [Joel], John Gabriel [Newscaster], Darrell Kunitomi [Lab Technician]

Kun Jerry ja Elaine alkavat lihoa, he alkavat epäillä, ettei ns. rasvaton jugurtti olekaan rasvatonta. George kohtaa ärsyttävän lapsuudenystävän Lloyd Braunin ja on vakuuttunut että Lloyd yrittää nöyryyttää häntä. Elaine alkaa tapailla Lloydia, joka on New Yorkin pormestarin neuvonantajan ja antaa tälle idean vaalikampanjaan. Jerry ja Elaine testauttavat jugurtin. Kramerin treffit laboratoriotyöntekijän kanssa aiheuttavat oudon testituloksen New Yorkin pormestarille.

Käsikirjoitus: Larry David; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 4.11.1993; Ensiesitys Nelosella: 2.12.1998 (Rasvaton jugurtti)

HUOM!: Jakson lopusta kuvattiin neljä eri versiota, joista oikea valittiin kun selvisi miten pormestarinvaaleissa oli käynyt.

507

72

The Barber

Wayne Knight [Newman]

Vierailijat: Anthony Ponzini [Enzo], David Ciminello [Gino], Michael Fairman [Mr. Pensky], Jack Shearer [Mr. Tuttle], Kenny Myles [Mike], Peggy Maltby [Clarisse], David Richardson [Customer]

George ei ole varma saiko hän työpaikkaa, joten hän päättää vain ilmestyä työpaikalle pomon ollessa lomalla ja käyttäytyä kuin hän olisi saanut työn. Jerry ei uskalla vaihtaa parturia vaikka sai huonon leikkauksen. Kramer järjestää Jerryn hiusten korjauksen oman parturinsa asunnossa. Newman saa tehtäväkseen hankkia näytteen Jerryn hiuksista, kun Jerryn parturia tulee epäluuloiseksi. Elaine on mukana hyväntekeväisyystyössä järjestämällä poikamieshuutokaupan, jossa mm. Kramer on kaupan.

Käsikirjoitus: Andy Robin; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 11.11.1993; Ensiesitys Nelosella: 25.11.1998 (Parturi)

Newman: Hmm...that job sounds like it might be worth a years free haircuts and a comb.

509

73

The Masseuse

Vierailijat: Lisa Edelstein [Karen], Jennifer Coolidge [Jody], Anthony Cistaro [Joel Rifkin], John Glen Bishop [Ticket Man], Hiram Kasten [Michael], Lisa Pescia [Lisa]

Jerry turhautuu kun ei saa tyttöystävältään, joka on hieroja, hierontaa. Jopa Kramer on asiakas. Elaine tapailee Joel Rifkiniä, joka on muuten täydellinen, mutta jolla on sama nimi kuin New Yorkin tunnetuimmalla murhaajalla. Georgelle tulee pakkomielle Jerryn tyttöystävästä, koska tämä inhoaa Georgea niin paljon.

Käsikirjoitus: Peter Mehlman; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 18.11.1993; Ensiesitys Nelosella: 2.12.1998 (Hieroja)

510

74

The Cigar-Store Indian

Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza], Richard Fancy [Mr. Lippman]

Vierailijat: Kimberly Norris [Winona], Sam Lloyd [Ricky], Carissa Channing [Sylvia], Ralph Manza [Gepetto], Al Roker [Himself], Veralyn Jones [Renee], Lisa Pescia [Joanne], Benjamin Lum [Mailman], Irvin Mosley Jr. [Spike]

Georgen vanhempien kahvipöytään tulee tahra vanhempien ollessa matkalla. Jerryn täytyy viedä kahvipöytä puhdistettavaksi ja Elaine joutuu palaamaan kotiin metrolla. Elaine tarvitsee metroon luettavaa, ja Jerry antaa hänellä Frank Costanzan TV Guide -lehden tietämättä, että Frank kerää niitä. Elaine tapaa metrossa oudon miehen, jolla hän lainaa TV Guidea mutta unohtaa ottaa sen takaisin. Kramer kertoo ideastaan kahvipöytäkirjasta kahvipöydistä. Elaine ei pidä ideasta, mutta Mr. Lipppman pitää ja Elaine joutuu työskentelemään projektin parissa. George tapaa naisen, jonka hän tuo vanhempiensa asuntoon esittäen asunnon olevan hänen. Georgen vanhemmat tulevat kotiin ja löytävät sängyltään kumisen esineen. Tämän ja puuttuvan TV Guiden takia George joutuu kotiarestiin. Intiaaninainen, josta Jerry on kiinnostunut luulee Jerryä rasistiksi ja Jerry koittaa epätoivoisesti osoittaa luulon vääräksi.

Käsikirjoitus: Max Pross, Tom Gammill; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 9.12.1993; Ensiesitys Nelosella: 9.12.1998 (Tupakkakaupan intiaani)

511

75

The Conversion

Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza]

Vierailijat: Kay E. Kuter [Older Priest], Molly Hagan [Sister Roberta], Tom Verica [Doctor], Kimberley Campbell [Tawni], Jana Marie Hupp [Sasha], Bill Rose [Younger Priest], Randy Brenner [Waiter], Darlene Kardon [Mrs. Lupchek], Karen Rizzo [Woman Hailing Cab]

George kääntyy latvian ortodoksiksi tyttöystävän takia, joka kuitenkin muuttaa Latviaan vuodeksi. Jerry epäilee, että hänen tyttöystävällään on jalkasientä. Elaine tapailee jalkahoitajaa, jota hän loukkaa sanomalla, etteivät jalkahoitajat ole oikeita lääkäreitä. Kramerillä on Kavorka.

Käsikirjoitus: Bruce Kirschbaum; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 16.12.1993; Ensiesitys Nelosella: 9.12.1998 (Kääntymys)

512

76

The Stall

Vierailijat: Jami Gertz [Jane], Dan Cortese [Tony]

Elaine tarvitsee vessapaperia, mutta nainen naapurikopista ei suosta antamaan palastakaan. Nainen on Jerryn tyttöystävä, jonka äänen Kramer tunnistaa puhelinseksilinjalta. Elaine tapailee miespuolista bimboa, mimboa, johon George pn ihastunut. Kramer, George ja Elainen poikakaveri Tony menevät vuorikiipeilemään ja Tonylle tapahtuu pieni vahinko Georgen takia. Elaine on huolissaan Tonyn kasvoista.

Käsikirjoitus: Larry Charles; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 6.1.1994; Ensiesitys Nelosella: 16.12.1998 (Koppi)

HUOM!: Jerry käyttää tietokonettaan ensimmäistä kertaa.

Elaine: I can't spare a square. I don't have a square to spare.

514

77

The Dinner Party

Vierailijat: Fred Pinkard [Newsstand Guy], Frank Novak [Clerk], Mark Holton [David], Suzy Soro [Barbara], Kathryn Kates [Counterwoman], S. Marc Jordan [Man in Bakery], Langdon Bensing [Man on Street], Sayed Badreya [Foreign Man], Amjad J. Oaisen [Hussein], Roger Eschbacher [Man with Cane]

Georgelle on uusi Goretex-takki, joka aiheuttaa ongelmia. Porukka lähtee päivälliskutsuille, mutta heillä on vaikeuksia löytää mitään vietävää. Elaine ja Jerry koittavat saada leipomosta suklaakakun, mutta unohtavat ottaa jonotusnumeron ja menettävät viimeisen suklaakakun. He lopulta päätyvät kanelikakkuun, mutta siinä on hius. George ja Kramer yrittävät saada viiniä, mutta heillä on ongelmia vaihtorahan ja rinnalleparkkeerauksen kanssa. George menettää takkinsa kaadettuaan muutaman pullon viiniä.

Käsikirjoitus: Larry David; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 3.2.1994; Ensiesitys Nelosella: 23.12.1998 (Juhlat)

513

78

The Marine Biologist

Wayne Knight [Newman], Richard Fancy [Mr. Lippman]

Vierailijat: Carol Kane [Corinne], George Murdock [Testikov], Rosalind Allen [Diane], David Blackwood [Hotel Clerk], Heather Morgan [Woman on Beach]

Jerry tapaa entisen luokkakaverinsa, joka kysyy mitä George nykyään tekee. Jerry sanoo Georgen olevan meribiologi, joka on erikoistanut valaisiin. George olisi kuitenkin halunnut esittää arkkitehtiä. Venäläinen kirjailija heittää Elainen elektronisen muistikirjan ulos limusiinin ikkunasta. Muistikirja osuu erästä ohikulkijaa päähän. Kramer menee rannalle lyömään golfia. George joutuu käyttämään meribiologitaitojaan pelastaakseen rantaan ajautuneen valaan.

Käsikirjoitus: Ron Hague, Charlie Rubin; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 10.2.1994; Ensiesitys Nelosella: 16.12.1998 (Meribiologi)

George: The sea was angry that day, my friend. Like an old man trying to send back soup in a deli.

515

79

The Pie

Reni Santoni [Poppie]

Vierailijat: Suzanne Snyder [Audrey], Christine Dunford [Saleswoman], Lane Davies [MacKenzie], Mark Beltzman [Bob], Sunday Theodore [Olive], Sam Lloyd [Ricky], Paul Mantee [Health Inspector], Patricia Belcher [Woman #1], Pamela Mant [Woman #2], Bernard Hocke [Guy in Diner], Eamonn Roche [Waiter], Robert Kino [Ricky's Boss], Tony Edwards [Businessman]

Jerrylle muodostuu pakkomielle, kun hänen tyttöystävänsä ei suostu edes maistamaan omenapiirakkaa. Kramer näkee mallinuken, joka näyttää ihan Elainelta. Elaine yrittää selvittää mistä nukke on peräisin. George vartioi pukua, joka tulee alennukseen seuraavana perjantaina. Uusi puku kuitenkin ääntää. Kramerin selkää kutittaa.

Käsikirjoitus: Max Pross, Tom Gammill; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 17.2.1994; Ensiesitys Nelosella: 30.12.1998 (Piirakkaa)

516

80

The Stand-In

Danny Woodburn [Mickey Abbott]

Vierailijat: Mark Tymchyshyn [Phil], Karla Tamburrelli [Daphne], Debbie Lee Carrington [Tammy], W. Earl Brown [Al], Michael Rivkin [Fulton], Joe Gieb [Johnny], Layne Beamer [Father], Thomas Dekker [Son], Jerome Betler [Director]

Kramer suostuttelee ystävänsä Mickeyn käyttämään korkoja pitääkseen työn. Georgella ja hänen tyttöystävällään ei ole mitään sanottavaa toisilleen. George ei kuitenkaan voi lopettaa suhdetta, koska eräs naisen ystävä ennusti hänen tekevän niin. Jerry yrittää saada ystäväänsä, joka on sairaalassa nauramaan. Ystävän tila kuitenkin huononee vierailun jälkeen ja Jerry pättää yrittää uudestaan. Elainen treffit erään Jerryn tutun kanssa päättyvät katastrofiin, kun mies "ottaa sen esiin".

Käsikirjoitus: Larry David; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 24.2.1994; Ensiesitys Nelosella: 30.12.1998 (Sijaisnäyttelijä)

Elaine: He took it out.

517

81

The Wife

Liz Sheridan [Helen Seinfeld], Barney Martin [Morty Seinfeld], Len Lesser [Uncle Leo]

Vierailijat: Courteney Cox [Meryl], Scott LaRose [Greg], Joseph Ragno [Marty], Rebecca Glenn [Paula], Nick LaTour [Grandpa], Susan Segal [Waitress], Lili Bernard [Anna], Lawrence A. Mandley [Owner]

Jerryn tyttöystävä esiintyy Jerryn vaimona saadakseen alennuksen kuivapesusta. George käyttää suihkua vessana kuntosalilla. Mies josta Elaine on kiinnostunut näkee tapahtuman. Kramer joutuu turvautumaan solariumiin tyttöystävän vanhempien tapaamisen lähestyessä.

Käsikirjoitus: Peter Mehlman; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 17.3.1994; Ensiesitys Nelosella: 6.1.1999 (Vaimo)

519

82

The Raincoats (1)

Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza], Liz Sheridan [Helen Seinfeld], Barney Martin [Morty Seinfeld], Sandy Baron [Jack Klompus]

Vierailijat: Michael G. Hagerty [Rudy], Dorien Wilson [Alec], Annie Korzen [Doris Klompus], Judge Reinhold [Aaron], Lisa Pescia [Joanne], Melanie Smith [Rachel]

Jerrylle on vaikeuksia viettää aikaa kahdestaan tyttöystävänsä kanssa, koska Jerryn vanhemmat ovat käymässä ja nainen asuu kotona. George yrittää päästä eroon isoveli-ohjelmasta, johon hänet ylipuhuttiin. Costanzat kutsuvat Seinfeldit kylään, mutta Seinfeldit eivät halua mennä. Elainen poikakaveri on liian kiltti Jerryn vanhempia kohtaan. Kramer ja Morty Seinfeld aikovat myydä vanhoja sadetakkeja, jotka Jack Klompus lupaa lähettää New Yorkiin, käytettyjen vaatteiden kauppaan. George myy isänsä lomavaatteet samaan paikkaan juuri kun vanhemmat suunnittelevat lomalle lähtöä.

Käsikirjoitus: Max Pross, Tom Gammill, Larry David, Jerry Seinfeld; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 28.4.1994; Ensiesitys Nelosella: 20.1.1999 (Sadetakit 1/2)

520

83

The Raincoats (2)

Wayne Knight [Newman], Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza], Liz Sheridan [Helen Seinfeld], Barney Martin [Morty Seinfeld], Sandy Baron [Jack Klompus]

Vierailijat: Michael G. Hagerty [Rudy], Dorien Wilson [Alec], Stephen Pearlman [Mr. Goldstein], Annie Korzen [Doris Klompus], Judge Reinhold [Aaron], Melanie Smith [Rachel], LaRita Shelby [Tour Leader], Jason Manary [Joey]

Jerry ja hänen tyttöystävänsä saavat vietettyä aikaa kahden yrittäessään katsoa elokuvaa Schindlerin lista. He eivät kuitenkaan näy elokuvaa, mutta heidät nähdään. Newman kertoo Jerryn vanhemmille mitä näki elokuvissa. Seinfeldit eivät voi käyttää lentolippujaan Pariisiin, koska sadetakit tulevat myöhässä. George käyttää tilaisuutta hyväkseen ja ottaa liput ja vie "pikkuveljensä" Pariisiin isän luo.

Käsikirjoitus: Max Pross, Tom Gammill, Larry David, Jerry Seinfeld; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 28.4.1994; Ensiesitys Nelosella: 27.1.1999 (Sadetakit 2/2)

518

84

The Fire

Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza]

Vierailijat: Melanie Chartoff [Robin], Veanne Cox [Toby], Dom Irrera [Ronnie], Jon Favreau [Clown], Lisa Pescia [Joanne], Hiram Kasten [Michael], Patience Cleveland [Old Lady], Lawrence LeJohn [Fireman]

Kramer tapailee Elainen työkaveria Tobya, jota Elaine inhoaa. Toby buuaa ja sihisee Jerryn vitseille kesken shown. Jerry päättää kostaa menemällä huutelemaan Tobyn työpaikalle. Toby menettää pikkurillinsä juostessaan ulos toimistosta. Kramer löytää varpaan ja koittaa viedä sen sairaalaan mahdollisimman äkkiä keinolla millä hyvänsä. George joutuu paniikkiin syntymäpäiväkutsuilla, kun näkee savua. Koittaessaan päästä ovelle hän tönii nurin tyttöystävänsä äidin ja repii lapsia pois tieltään.

Käsikirjoitus: Larry Charles; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 5.5.1994; Ensiesitys Nelosella: 13.1.1999 (Tulta)

522

85

The Hamptons

Lisa Mende [Carol]

Vierailijat: Melanie Smith [Rachel], Melora Walters [Jane], Richard Burgi [Ben], Mark L. Taylor [Michael], Jesse D. Goins [Cop]

Porukka lähtee Hamptoniin katsomaan vauvaa ja nauttimaan viikonlopusta auringossa. Vauva osoittautuu rumimmaksi asiaksi mitä he ovat ikinä nähneet. Jerryn tyttöystävä näkee Georgen alasti. George on kuitenkin aliedustettu, koska oli juuri ollut uimassa kylmässä vedessä

Käsikirjoitus: Peter Mehlman, Carol Leifer; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 12.5.1994; Ensiesitys Nelosella: 10.2.1999 (Rannalla)

HUOM!: Jerryn asuntoa ei näy.

George: There was significant shrinkage.

521

86

The Opposite

Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza], Richard Fancy [Mr. Lippman], Marty Rackham [Jake Jarmel]

Vierailijat: Siobhan Fallon [Tina], Paul Gleason [Cushman], Dedee Pfeiffer [Victoria], Melanie Smith [Rachel], Regis Philbin [Himself], Kathie Lee Gifford [Herself], Hiram Kasten [Michael], French Stewart [Manager], Ken Takemoto [Chairman], Fritz Mashimo [Interpreter], Susan Segal [Waitress], Oscar Jordan [Counterperson], Rolando Molina [Punk #1], Michael Friedman [Punk #2], Marvin Braverman [Poker Player #1], Wesley Thompson [Poker Player #2], Jeff Barton [Poker Player #3], Jeffrey Von Meyer [Poker Player #4]

George huomaa kaikkien valintojen, joita hän on elämässään tehnyt, olleen vääriä. Hän päättää alkaa toimia päinvastoin kuin ennen ja kaikki alkaakin sujua; hän saa uuden tyttöystävän, työn New York Yankees -joukkueen matkasihteerin avustajana ja muuttaa pois vanhempiensa luota. Elainen elämä kulkee toiseen suuntaan, koska Jerryn elämässä kaikki menee aina tasan.

Käsikirjoitus: Andy Cowan, Larry David, Jerry Seinfeld; Ohjaus: Tom Cherones; Ensiesitys: 19.5.1994; Ensiesitys Nelosella: 3.2.1999 (Päinvastoin)

HUOM!: Tässä jaksossa näkyy ensimmäistä kertaa George Stenbrenner. Steinbrenneriä, joka näytetään vain takaa päin näyttelee Larry David tai Lee Bear jaksosta riippuen. Stenbrennerin ääni on aina Larry Davidin.

Tämä oli viimeinen Tom Cheronesin ohjaama jakso.

George: My name is George. I'm unemployed and I live with my parents.

Victoria: I'm Victoria. Hi.


| Pilotti | 1. kausi | 2. kausi | 3. kausi | 4. kausi | 5. kausi | 6. kausi | 7. kausi | 8. kausi | 9. kausi |