| Pääsivu | Jaksot | Kuvia | Henkilöt | Taustaa | Linkit |


| Pilotti | 1. kausi | 2. kausi | 3. kausi | 4. kausi | 5. kausi | 6. kausi | 7. kausi | 8. kausi | 9. kausi |

9. kausi

901

157

The Butter Shave

Wayne Knight [Newman], Steve Hytner [Kenny Bania], Patrick Warburton [David Puddy]

Vierailijat: Gordon Jump [Mr. Thomassoulo], Kristin Davis [Jenna], Everett Greenbaum [McMaines], Connie Sawyer [Old Woman], Matthew Fonda [NBC Executive], Chris Parnell [NBC Executive], Frank Van Keeken [Vegetable Lasagna], Shannon Whirry [Cute Girl], Nancy Balbirer [Woman], Erica Y. Becoat [Stewardess], Torsten Voges [Cab Driver], George Georgiadis [Cab Driver], Brian Callaway [Passenger]

George käyttää kävelykeppiä, koska ei ole vielä toipunut täysin kaatumisestaan The Summer of Georgessa. Hän menee työhaastatteluun ja saa työn, koska pomo luulee häntä invalidiksi. Elaine on kuukauden Euroopassa David Puddyn kanssa. Jerryä ärsyttää, kun Kenny Banian komiikka tuntuu toimivan. Kramer huomaa, että voi tuntuu mukavalta iholla parranajon jälkeen. Hän alkaa levittä voita koko vartalolleen, mutta aurinko paistaa ihon. Newman lukee kirjaa Elossa, jossa käsitellään kannibalismia ja pitää paistetun Kramerin hajusta. George paljastuu Bania-faniksi ja Jerry aikoo sabotoida oman esityksensä pilatakseen Baniankin esityksen. Lennolla takaisin USA:n Elaine ja Puddy eroavat, menevät takaisin yhteen ja eroavat uudestaan.

Käsikirjoitus: Alec Berg, Jeff Schaffer, David Mandel; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 25.9.1997; Ensiesitys Nelosella: 23.2.2000 (Voitelua)

902

158

The Voice

Patrick Warburton [David Puddy]

Vierailijat: Gordon Jump [Mr. Thomassoulo], Sara Rose Peterson [Claire], Jarrad Paul [Darin], Ella Joyce [Dean Jones], Nancy Balbirer [Alice], Brian J. Williams [Glenn], Cindy Lu [Worker]

Play Life saa tietää, että George ei ole invalidi. Työnantaja haluaa päästä hänestä eroon, koska kukaan ei pidä hänestä, mutta Georgella on vuoden sopimus eikä suostu lähtemään. Jerryllä on vaikeuksia valita tyttöystävänsä Clairen ja hauskan äänen, jota Claire inhoaa, väliltä. Hän päätyy ääneen, mutta kaikki ovat jo kyllästyneet siihen. Kramer palkkaa harjoittelijan New Yorkin yliopistosta hoitamaan firmansa Kramerica Industriesiin rutiiniasioita. Kramer on nyt itse vapaa kehittelemään ideoitaan loppuun asti. Elaine ei pysty olemaan erossa David Puddysta. Yliopisto ottaa harjoittelijan pois Krameriltä, mutta harjoittelija palaa itsenäisesti, koska uskoo Kramerica Industriesiin. Play Life yrittää neuvotella Georgen kanssa, mutta George ei suostu lähtemään. Kramer suorittaa ideansa testauksen Georgen työpaikalla, jonka seurauksena Claire nostaa oikeusjutun Play Lifeä vastaan, joka menee korkurssiin, ja George menettää työpaikkansa.

Käsikirjoitus: Alec Berg, Jeff Schaffer, David Mandel; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 2.10.1997; Ensiesitys Nelosella: 8.3.2000 (Ääni)

903

159

The Serenity Now

Estelle Harris [Estelle Costanza], Jerry Stiller [Frank Costanza], Richard Fancy [Mr. Lippman], Bruce Mahler [Rabbi Glickman]

Vierailijat: Lori Loughlin [Patty], Ross Malinger [Adam], Matt McCoy [Lloyd Braun]

Jerryn tyttöystävä antaa pois Jerryn koripalloliput, koska ei ole ikinä nähnyt Jerryä vihaisena. Frank Costanza on mukana tietokonebisneksessä ja ottaa Georgen ja Lloyd Braunin myyjiksi. Kramer asentaa uuden kuistin ja joutuu tappeluun naapurin lapsien kanssa. Elainella on voimakas vaikutus juutalaisiin miehiin ja joutuu turvautumaan Rabbi Glickmanin apuun. Kun Jerry oppii vihastumaan, hän tajuaa myös kaikki muutkin tunteensa.

Käsikirjoitus: Steve Koren; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 9.10.1997; Ensiesitys Nelosella: 15.3.2000 (Rauha nyt)

HUOM!: George väärentää 25 PC:n myynnin Art Vandaleylle.

904

160

The Blood

Wayne Knight [Newman], Liz Sheridan [Helen Seinfeld], Barney Martin [Morty Seinfeld]

Vierailijat: Kellie Waymire [Vivian], Audrey Kissel [Tara], Colton James [Jimmy], Gene Dynarski [Izzy Jr.], Yvonne Farrow [Employee], Lloyd Bridges [Izzy]

Kramer ei pidä veripankin uusista hinnoista, ja hän alkaa varastoida itse omaa vertaan. Elaine yrittää osoittaa olevansa tarpeeksi vastuuntuntoinen vahtiakseen ystävän vauvaa. George yhdistää ruoan ja seksin. Hän yrittää lisätä yhtälöön vielä televison, mistä tyttöystävä ei pidä. Jerry menettä verta ja saa tilalle puolitoista litraa Kramerin verta. Elaine ei pidä uusista vastuullisista tehtävistään ja yrittää todistaa olevansa vastuuton.

Käsikirjoitus: Dan O'Keefe; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 16.10.1997; Ensiesitys Nelosella: 22.3.2000 (Verta)

905

161

The Junk Mail

Wayne Knight [Newman], Jerry Stiller [Frank Costanza], Estelle Harris [Estelle Costanza], Patrick Warburton [David Puddy]

Vierailijat: Laurie Taylor-Williams [Rhisa], Toby Huss [Jack], Dana Gould [Frankie], Richard Kuhlman [Man], Montrose Hagins [Old Woman (Betty)], Peggy Blow [Mail Clerk], Clement E. Blake [Dirt Person #1], D.A. Johnson [Dirt Person #2], Wilford Brimley [Postmaster General Henry Atkins]

Jerryn vanha ystävä lupaa hänelle auton palkinnoksi keikasta, jonka Jerry teki. Elaine tapaa unelmiensa miehen, mutta aikoo pitää Puddyn varalla, jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. George soittaa vanhemmileen viikottaisen puhelun, jonka vanhemmat lopettavat ennen aikojaan. Kramer yrittää saadaa postin tulon pysähtymään, koska on saanut valtavasti kuvastoja eräältä yhtiöltä. Hän jopa lukitsee postilaatikkonsa, mutta sekään ei auta. Jerryn uusi auto ei ole Saab, kuten hän oli toivonut vaan pakettiauto. George menee kysymään vanhemmiltaan mikseivät he soittaneet takaisin. He aikovat päästää Georgen "vapaaksi", mutta hän ei ole vielä valmis.

Käsikirjoitus: Spike Feresten; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 30.10.1997; Ensiesitys Nelosella: 29.3.2000 (Roskapostia)

906

162

The Merv Griffin Show

Wayne Knight [Newman], John O'Hurley [J. Peterman], Jerry Stiller [Frank Costanza], Estelle Harris [Estelle Costanza]

Vierailijat: Rick Hall [Vet], Brent Hinkley [Lou], Julia Pennington [Celia], Arabella Field [Miranda], Jim Fowler [Himself], Wayne Wilderson [Walter (uncredited)]

Kramer löytää vanhan Merv Griffin Shown lavastuksen ja asentaa sen kotiinsa. Jerryn tyttöystävällä on lelukokoelma, jonka lähelle Jerryllä ei ole mitään asiaa. Jerry ja George suunnittelat miten pääsisivät leikkimään leluilla, ja totettavat kalkkuna, viini ja kotivideo suunnitelman. Elainen uusi työkaveri on "hivuttautuja". Kramer alkaa pitää omaa talk showta asunnossaan ja haastattelee kaikkia vieraita. Myöhemmin hän ottaa Newmanin toiseksi juontajaksi, kun vastuu alkaa painaa liikaa. George ajaa oravan yli ja tyttöystävä vaatii Georgea maksamaan kalliin leikkauksen, jolla orava voidaan pelastaa.

Käsikirjoitus: Bruce Eric Kaplan; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 6.11.1997; Ensiesitys Nelosella: 5.4.2000 (Merv Griffin Show)

HUOM!: Jerryn asuntoa ei näy.

907

163

The Slicer

Daniel von Bargen [Mr. Kruger]

Vierailijat: Marcia Cross [Sara], Larry B. Scott [Arthur Milano], David Moreland [Mr. Parry]

Georgen täytyy muuttaa valokuvaa hänen pomostaan pitääkseen unelmatyön. Kramer hankkii lihaleikkurin, joka muuttaa hänen elämänsä. Elainella on vaikeuksia nukkua, kun naapuri on jättänyt herätyskellon soimaan kello 3.30 joka aamu ja lähtenyt matkalle. Jerry tapailee iholääkäriä, joka puhuu vain ihmishenkien pelastamisesta.

Käsikirjoitus: Gregg Kavet, Andy Robin; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 13.11.1997; Ensiesitys Nelosella: 5.4.2000 (Merv Griffin Show)

908

164

The Betrayal

Wayne Knight [Newman], Heidi Swedberg [Susan Ross], Brenda Strong [Sue Ellen]

Vierailijat: Micheal McShane [FDR (Franklin Delano Romanosky)], Justine Miceli [Nina], Bart Braverman [Zubin], Shaun Toub [Pinter], Noor Shic [Usha], Jocelyne Kelly [Model], Brian Kaiser [Postman], Shelley Malil [Usher], Bill Lee Brown [Partygoer]

Jerry makaa Georgen tyttöystävän Ninan kanssa. Kramer yrittää kostaa ystävälleen FDR:lle. Elaine, Jerry ja George matkustavat Intiaan Sue Ellenin häihin. 11 vuotta aikaisemmin Jerry kertoo Kesslerille (Kessler luki Kramerin ovipuhelimessa), että mikä on minun on myös sinun.

Käsikirjoitus: David Mandel, Peter Mehlman; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 20.11.1997; Ensiesitys Nelosella: 19.4.2000 (Petos)

HUOM!: Tämä jakso näytettiin väärin päin seuraavasti: kaikki kohtaukset olivat normaaleja, mutta ne näytettiin väärässä järjestyksessä. Joka kohtauksen alussa kerrottiin, miten kohtaus liittyy ajallisesti edelliseen.

909

165

The Apology

John O'Hurley [J. Peterman], Patrick Warburton [David Puddy]

Vierailijat: James Spader [Jason], Megan Cole [Peggy], Kathleen McClellan [Melissa], Jack Hackett [Alan], Michael Fishman [Gregg], David Dunard [Leader], Wayne Wilderson [Walter], Brian Levinson [Andy], Eric Simonson [Friend]

Jerryn tyttöystävä kävelee kotona alasti. Jengin vanha ystävä Jason on AA-kerhon yhdeksännessä vaiheessa, jossa pyydetään anteeksi vanhoja tekoja. George on raivoissaan, kun Jason ei pyydä häneltä anteeksi. Elaine on loukkaantunut, kun hänen työkaverinsa Peggy ei voi sietää Elanen bakteereja, mutta sietää muiden ihmisten bakteereja. Kramer huomaa, että on ottanut liian pitkiä suihkuja ja yrittää muuttaa suihkurutiinejaan. Hän ei onnistu ja kysyy Jerryltä neuvoja ja katselee muiden miesten rutiineja kuntosalilla. Jerry huomaa, että on hyvää ja huonoa alastomuutta, kun näkee tyttöystävänsä yskivän alasti. Kramer päättää muuttaa suihkuun.

Käsikirjoitus: Jennifer Crittenden; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 11.12.1997; Ensiesitys Nelosella: 26.4.2000 (Anteeksipyyntö)

910

166

The Strike

Jerry Stiller [Frank Costanza], Estelle Harris [Estelle Costanza], Bryan Cranston [Dr. Tim Whatley], Daniel von Bargen [Mr. Kruger]

Vierailijat: Karen Fineman [Gwen], Dave Florek [Harry], Kevin Hamilton MacDonald [Denim Vest], Tracy Letts [Counterguy], Amit Itelman [Employee], Stacey Herring [Sandy], Colin Malone [Sleazy Guy], Jerry Dixon [Customer]

Kramer menee takaisin vanhaan työpaikkaansa; hän on ollut lakossa 12 vuotta. Jerry tapailee kaksinaamaista naista. Hän näyttää joko upealta tai kauhealta, riipuen valaistuksesta ja katsojan näkökulmasta. Frank Costanza aloittaa uudestaan Festivuksen juhlimisen. Frank kehitti itse Festivuksen joulun tilalle Georgen lapsuudessa, koska inhosi joulun kaupallisuutta.

Käsikirjoitus: Dan O'Keefe, Alec Berg, Jeff Schaffer; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 18.12.1997; Ensiesitys Nelosella: 7.6.2000 (Lakko)

911

167

The Dealership

Patrick Warburton [David Puddy]

Vierailijat: Daniel Hagen [Rick], Joel McCrary [Don], Michael Kagan [Willie], Dee Freeman [Service Assistant], Rif Hutton [Salesman], Howard Mann [Willie Sr.], Steve Susskind [Customer #1], Loretta Fox [Customer #2], Catherine Schreiber [Saleswoman]

Jerry aikoo ostaa auton, jonka saa hyvään hintaan David Puddyn avulla, joka on ylennetty automyyjäksi. Samaan aikaan Kramer ottaa samaisen auton testiajoon eri myyjän kanssa. George epäilee, että mekaanikko on varastanut hänen suklaapatukkansa. Elaine ja Puddy eroavat ja Puddyn Jerrylle tarjoama hinta ei ole enää voimassa. Jerry yrittää saada Elainen ja Puddyn takaisin yhteen. George yrittää puolestaan kostaa mekaanikolle.

Käsikirjoitus: Steve Koren; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 8.1.1998; Ensiesitys Nelosella: 7.6.2000 (Automyyjä)

HUOM!: Jerryn asuntoa ei näy.

912

168

The Reverse Peephole (a.k.a. The Man Fur)

Wayne Knight [Newman], Patrick Warburton [David Puddy]

Vierailijat: Jon Polito [Silvio], Pat Finn [Joe Mayo], Jennette Robbins [Keri], Fitz Houston [Cop], Joe Basile [Delivery Guy], Lauren Bowles [Waitress]

Kramer ja Newman kääntävät ovisilmänsä toisinpäin nähdäkseen, jos joku väijyttää heitä asunnon sisällä ja juotuvat vaikeuksiin vuokraisännän kanssa. Puddy pitää "miesturkkia". Jerry päättää olla kantamatta lompakkoaan ja alkaa käyttää "eurooppalaista". George alkaa puolestaa kantaa kaikkea lompakossaan, mikä aiheuttaa hänelle selkäkipuja. Elaine on vastuussa takeista juhlissa ja päättää heittää Puddyn turkin ikkunasta ulos.

Käsikirjoitus: Spike Feresten; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 15.1.1998; Ensiesitys Nelosella: 14.6.2000 (Ovisilmä)

913

169

The Cartoon

Wayne Knight [Newman], John O'Hurley [J. Peterman]

Vierailijat: Kathy Griffin [Sally Weaver], Tracy Nelson [Janet], Joe Urla [Dugan], Paul Benedict [Mr. Elinoff], Bart McCarthy [Cab Driver]

Elaine ei ymmärrä sarjakuvaa The New Yorkerissa, ja menee lehteen kysymään mitä se tarkoitti. Toimittaja myöntää, ettei hänkään ymmärtänyt sarjakuvaa ja Elaine saa tehdä oman sarjaluvan lehteen. George tapailee naista, joka näyttää ihan Jerryltä. Kramer aiheuttaa Jerrylle vaikeuksi Susanin entisen huonekaverin, näyttelijä Sally Weaverin kanssa. Kramerin huomautukset Georgelle tämän tyttöystävästa ajavat Georgen ulos Jerryn asunnosta. Kramer päättää lopettaa puhumisen, jotta ei aiheuttaisi enää vahinkoa. Sally aloittaa oman shown "Jerry Seinfeld - the Devil".

Käsikirjoitus: Bruce Eric Kaplan; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 29.1.1998; Ensiesitys Nelosella: 21.6.2000 (Pilapiirros)

914

170

The Strong Box

Vierailijat: Illeana Douglas [Loretta], Alex Kapp [Maura], Louis Mustillo [Phil], Nicholas Paul Walker [Glenn], Mary Scheer [Ms. Smoth], Bonnie McNeil [Alison], Rosie Malek-Yonan [Wife]

Kramer ostaa kassalaatikon, koska rakennuksssa on tapahtunut varkauksia. Hänellä on kuitenkin vaikeuksia löytää sopiava paikka avaimelle. George yrittää jättää tyttöystävänsä, mutta tämä ei suostu. Elaine tapailee mystistä miestä. Jerry ehdottaa, että ehkä hän on supersankari. Jerry ei päästä miestä, joka väittää unohtaneensa avaimensa sisään rakennukseen. Mies osoittautuu myöhemmin Jerryn naapuriksi. George pettää tyttöystäväänsä ja yrittää jäädä kiinni.

Käsikirjoitus: Dan O'Keefe; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 5.2.1998; Ensiesitys Nelosella: 28.6.2000 (Kassakaappi)

HUOM!: Jerry käyttää tietokonetta toisen ja viimeisen kerran sarjan historiassa. Ensimmäinen kerta oli The Stall:ssa.

915

171

The Wizard

Liz Sheridan [Helen Seinfeld], Barney Martin [Morty Seinfeld]

Vierailijat: Grace Zabriskie [Mrs. Ross], Warren Frost [Mr. (Henry) Ross], Samuel Bliss Cooper [Darryl], Edgar Small [Sid Luckman], Vic Helford [Tom], Michael McShane [FDR (Franklin Delano Romanosky)], Bahni Turpin [Waitress #1], Constance Zimmer [Waitress #2], Jeanette Miller [Old Woman], Murray Rubin [Rubin]

Jerry ostaa isälleen kalliin laskimen, mutta Morty käyttää sitä vain laskiessaan oikean suuruisen tipin. George valahtelee Susanin vanhemmille, että hänellä on talo Hamptonissa. Elaine alkaa luulla, että hänen nykyinen poikaystävänsä on musta. George saa selville, että Rossit tiesivät hänen valehdelleen. Kramer jää eläkkelle ja muuttaa Del Boca Vistaan, Jerryn vanhempien naapuriin.

Käsikirjoitus: Steve Lookner; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 26.2.1998; Ensiesitys Nelosella: 5.7.2000 (Taskutietokone)

916

172

The Burning

Patrick Warburton [David Puddy], Danny Woodburn [Mickey Abbott], Daniel von Bargen [Mr. Kruger]

Vierailijat: Cindy Ambuehl [Sophie], Henry Woronicz [Father Curtis], Ursaline Bryant [Dr. Wexler], Daniel Dae Kim [Student #1], Alex Craig Mann [Student #2], Brian Posehn [Artie], Alec Holland [Co-Worker #1], Suli McCullough [Co-Worker #2]

Elaine saa selville, että Puddy kuuntelee uskonnollista radiokanavaa. Puddy ei välitä siitä, ettei Elaine ole uskonnollinen, koska Puddy "ei ole se, joka joutuu helvettiin". Kramer ja Mickey saavat näyttelykeikan; he teeskentelevät sairauksia lääketieteen opiskelijoille. Jerryn tyttöystävällä on "traktori-tarina", mitä hän ei uskalla kertoa Jerrylle.

Käsikirjoitus: Jennifer Crittenden; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 19.3.1998; Ensiesitys Nelosella: 12.7.2000 (Polte)

917

173

The Bookstore

Wayne Knight [Newman], Barney Martin [Morty Seinfeld], Liz Sheridan [Helen Seinfeld], John O'Hurley [J. Peterman], Len Lesser [Uncle Leo]

Vierailijat: Jonathan Penner [Zach], Ted Rooney [Crichton], John Gries [Rusty], Sonya Eddy [Rebecca DeMornay], Merrin Dungey [Cashier], Kevin Ruf [Security Guard], Heather Morgan [Server], Lauren Bowles [Waitress], Mark Daniel Cade [Walter], Sloppy Joe [Hobo Joe]

George joutuu ostamaan kalliin kirja, koska otti sen mukaan kirjakaupan vessaan. Jerry näkee Unclen Leon varastavan kirjan ja antaa hänet ilmi. Elaine menee J. Petremanin juhliin ja kaikki odottavat aikooko hän jälleen tanssia. Newman ja Kramer suunnittelevat rikkapalvelun perustamista kaupunkiin ja tarvitsevat, jonkun vetämään kärryjä ja aikovat haastatella työttämiä. Ensimmäinen ehdokas kuitenkin varastaa kärryt.

Käsikirjoitus: Spike Feresten; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 9.4.1998; Ensiesitys Nelosella: 19.7.2000 (Kirjakauppa)

918

174

The Frogger

John O'Hurley [J. Peterman]

Vierailijat: Julia Campbell [Lisi], Peter Stormare [Slippery Pete], Reuven Bar [Shlomo], Sam Shamshak [Sal], Wayne Wilderson [Walter], Mark Daniel Cade [Other Walter], Jack Esformes [Mike], Melissa Denton [Kobe], Oliver Muirhead [Lubeck], Drake Bell [Kenny]

George saa selville, että hänen vuosikymmenien takainen ennätys Frogger videopelissä on edelleen voimassa. Elaine nousee vastustamaan turhia juhlia töissä, mutta huomaa kaipaavansa kakkua. Kramer saa selville, että kaupungissa riehuvan sarjamurhaajan uhrit näyttävät ihan Jerryltä. George ostaa videopelin, mutta hänellä on ongelmia kuljettaa peli kotiinsa ottamatta sitä pois sähköstä, jotta ennätykset säilyisivät. Elaine syö Petermanin jääkaapissa olevaa kakkua, joka oli itseasiassa 29000 dollarin arvoinen historiallinen esine. Jerry tapailee Elainen kaveria, joka on "lauseen lopettaja".

Käsikirjoitus: Gregg Kavet, Andy Robin; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 23.4.1998; Ensiesitys Nelosella: 26.7.2000 (Sammakkopeli)

919

175

The Maid

Daniel von Bargen [Mr. Kruger]

Vierailijat: Angela Featherstone [Cindy], Anthony Crivello [Maxwell], Markus Flanagan [Charles], Sam Whipple [Phone Guy #1], Kyle Colerider-Krugh [Phone Guy #2], Steve Franken [Brendan], Davenia McFadden [Coco], Damon Jones [Watkins], Chip Chinery [Co-Worker #1], Colin McClean [Co-Worker #2], Anthony Mangano [Fireman]

George etsii itselleen uutta lempinimeä ja päätyy "T-Boneen". Jerry palkkaa siivoojan huolehtimaan asunnostaan, mutta alkaa samalla maata siivoojan kanssa. Kramerin tyttöystävä muuttaa pois keskustasta ja he yrittävät pitää suhdetta yllä puhelimen avulla. Siivooja lopettaa Jerryn asunnon siivoamisen ja Jerry miettii mistä hän ylipäätään maksaa tälle. Elaine vaihtaa puhelinnumeroa, mutta saa myös uuden suuntanumeron, joka karkoittaa potentiaalisen poikakaverin pois. George yrittää ansaita uutta lempinimeä töissä, mutta se menee eräälle työkaverille ja George saa nimen "Koko".

Käsikirjoitus: Alec Berg, Jeff Schaffer, David Mandel; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 30.4.1998; Ensiesitys Nelosella: 2.8.2000 (Sisäkkö)

920

176

The Puerto Rican Day

Vierailijat: Mario Joyner [Lamar], Dayton Callie [Cabbie], James Karen [Mr. Canterman], Helen Carey [Mrs. Christine Nyhart], Yul Vasquez [Bob], John Paragon [Cedric], Jenica Bergere [Leslie], Monica Allison [Gail], Marcelo Tubert [Father], Armando Molina [Amigo], Tom Agna [Gary], Tom Dahlgren [Priest], Bert Rosario [Man], Raoul N. Rizik [Parade Goer], Scott Conte [Sketch Guy], Mimi Cozzens [Mrs. Canterman], Alison Martin [Lucy], Marc Hirschfeld [Ellis], Chip Heller [Policeman], Bob Murphy [Voice of Himself, Mets Broadcaster (uncredited)]

Porukka juuttuu ruuhkaan matkalla kotiin Mets-pelistä. George kertoo hauskasta huomautuksesta, jonka teki elokuvan aikana. Elaine yrittää päästä kotiin omin avuin huonolla menestyksellä. George huomaa elokuvateatterin ja yrittää käyttää samaa huomautusta uudelleen. Kramer etsii vessaa ja esittää H.E. Pennypackeriä päästäkseen sisään myytävänä olevaan taloon. Hetken kuluttua Jerry tulee asuntoon katsomaan TV:tä. Kramer sytyttää vahingossa Puerto Ricon lipun tuleen ja vihainen väkijoukko alkaa ajaa heitä takaa. Myös George littyy pian pakenijoihin.

Käsikirjoitus: Alec Berg, Jennifer Crittenden, Spike Feresten, Bruce Eric Kaplan, Gregg Kavet, Steve Koren, David Mandel, Dan O'Keefe, Andy Robin, Jeff Schaffer; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 7.5.1998; Ensiesitys Nelosella: 9.8.2000 (Paraatipäivä)

HUOM!: George käyttää salanimeä Art Vandaley. Jerry käyttää nimeä Kel Vasser ja Kramer nimeä H.E. Pennypacker.

Jakson näyttäminen on kielletty USA:ssa Puerto Ricon lipun polttamisen takia.

921

177

The Clip Show (1)

Parhaita paloja kaikilta yhdeksältä kaudelta.

Käsikirjoitus: Darin Henry; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 14.5.1998; Ensiesitys Nelosella: 16.8.2000 (Parhaat palat 1/2)

922

178

The Clip Show (2)

Parhaita paloja kaikilta yhdeksältä kaudelta. Lopussa vielä parin minuutin pätkä bloopereita.

Käsikirjoitus: Darin Henry; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 14.5.1998; Ensiesitys Nelosella: 23.8.2000 (Parhaat palat 2/2)

923

179

The Finale (1)

Wayne Knight [Newman], Jerry Stiller [Frank Costanza], Estelle Harris [Estelle Costanza], Liz Sheridan [Helen Seinfeld], Barney Martin [Morty Seinfeld], Steve Hytner [Kenny Bania], Len Lesser [Uncle Leo], Phil Morris [Jackie Chiles], John O'Hurley [J. Peterman], Patrick Warburton [David Puddy], Danny Woodburn [Mickey Abbott], Victor Raider-Wexler [Dr. Seigel], Bruce Mahler [Rabbi Glickman], Peter Blood [Jay Crespi], Kevin Page [Stu Chernak]

Vierailijat: Steve Carlson [Captain Maddox], Donna Evans [Woman], Geoffrey C. Ewing [Bailiff], Arnold Deensfrei [Robert Katims], David Byrd [Pharmacist], Keith Hernandez [Himself], Warren Frost [Mr. (Henry) Ross], Scott Jaeck [Officer Vogel], Wendle Josepher [Susie], Scott Klace [Guard], Ed O'Ross [Det. Blake], James Pickens Jr. [Det. Hudson], John Pinette [Howie], James Rebhorn [D.A. Hoyt], Peter Riegert [Kimbrough], Geraldo Rivera [Himself], McNally Sagal [Carol], Gay Thomas [O'Neal], Myra Turley [Foreman], Jane Wells [Herself], Grace Zabriskie [Mrs. Ross], David Dunard [Security Guard], Van Epperson [Passerby], Jeff Johnson [Criminal], Sean Moran [Man], Dianne Turley Travis [Receptionist], Jim Zulevic [Bernie]

Jerry saa viestin NBC:ltä, jossa kysytään onko Jerry vielä kiinnostunut omasta sarjasta. Jerry ja George menevät tapaamaan NBC:n uutta ohjelmavastaavaa, joka myöntää kolmentoista jakson sarjan. NBC antaa heille mahdollisuuden matkustaa minne tahansa omalla lentokoneella. Jerry, George, Elaine ja Kramer päättävät mennä Pariisiin. Kesken matkan lentokone alkaa syöksyä kohti maata Kramerin takia. Syöksyn aikana George tunnustaa huijanneensa kilpailussa. Kone kuitenkin korjaa suuntansa ja tekee hätälaskun pieneen Lathamin kaupunkiin. He lähtevät kierrokselle kaupunkiin ja todistavat lihavan miehen ryöstän, mutta eivät tee mitään. Myöhemmin nelikko pidätetään tekemästä "ei mitään" kaupungin uuden lain perusteella. Jackie Chiles kutsutaan apuun puolustusasianajajaksi. Syyttäjä aikoo tuhota nelikon tarkastelemalla heidän menneisyyttään.

Käsikirjoitus: Larry David; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 14.5.1998; Ensiesitys Nelosella: 30.8.2000 (Viimeinen näytös 1/2)

924

180

The Finale (2)

Wayne Knight [Newman], Jerry Stiller [Frank Costanza], Estelle Harris [Estelle Costanza], Liz Sheridan [Helen Seinfeld], Barney Martin [Morty Seinfeld], Ian Abercrombie [Mr. Pitt], Richard Fancy [Mr. Lippman], Richard Herd [Wilhelm], Steve Hytner [Kenny Bania], Len Lesser [Uncle Leo], Phil Morris [Jackie Chiles], John O'Hurley [J. Peterman], Patrick Warburton [David Puddy], Danny Woodburn [Mickey Abbott], Reni Santoni [Poppie], Victor Raider-Wexler [Dr. Seigel], Brian George [Babu Bhatt], Bruce Mahler [Rabbi Glickman], Frances Bay [Mabel Choate], Peter Blood [Jay Crespi], Kevin Page [Stu Chernak], Teri Hatcher [Sidra]

Vierailijat: Stanley Anderson [Judge Vandelay], Frances Bay [Mrs. Choate], Tony Carlin [Co-Worker], Arnold Deensfrei [Robert Katims], David Byrd [Pharmacist], Steve Carlson [Captain Maddox], Melanie Chartoff [Robin], Geoffrey C. Ewing [Bailiff], Warren Frost [Mr. (Henry) Ross], Philip Baker Hall [Mr. Bookman], John Hayman [Bubble Boy], Carlos Jacott [Pool Guy], Scott Jaeck [Officer Vogel], Wendle Josepher [Susie], Scott Klace [Guard], Janes Leeves [Marla], Wendel Meldrum [Low-Talker], Sheree North [Babs], Ed O'Ross [Det. Blake], David Dunard [Security Guard], James Pickens Jr. [Det. Hudson], John Pinette [Howie], Keith Hernandez [Himself], James Rebhorn [D.A. Hoyt], Geraldo Rivera [Himself], McNally Sagal [Carol], Miguel Sandoval [Marcelino], Gay Thomas [O'Neal], Larry Thomas [Soup Nazi], Myra Turley [Foreman], Jane Wells [Herself], Grace Zabriskie [Mrs. Ross], Van Epperson [Passerby], Dianne Turley Travis [Receptionist], Jim Zulevic [Bernie], Brian Doyle-Murray [Mel Sanger]

Syyttäjä kutsuu todistajiksi tuttuja kasvoja vuosien varrelta. Ensin todistaa vanhus, jolta Jerry varasti leivän jaksossa The Rye. Seuraavaksi neitsyt Marla todistaa nelikon kilpailusta. Häntä seuraavat "kuplapoika", nainen joka tarvitsi invalidipaikkaa, tohtori joka kertoi Georgelle Susanin kuolleen, Sidra, nainen jolla ei ollut silikonirintoja, Mr. Bookman eli kirjastopoliisi, Robin The Firestä, turvavartija The Parking Garage -jaksosta ja poliisi joka pidätti Kramerin parittajana. Seuraavaksi todistaa Kramerin tyttöystävä The Puffy Shirtistä, mutta hänen puheitaan ei kukaan tietenkään kuule. Steinbrenner kertoo Calzoneista ja kommunismista. Myös Marcelino, mies joka järjesti kukkotappeluja ja farmaseutti, joka myi Elainelle laatikollisen ehkäisysieniä todistavat. Elainen työkaveri kertoo joulukortista. Mr. Pitt kertoo kuinka Elaine yritti tappaa hänet tyynyllä. Keittonatsi todistaa seuraavaksi ja viimeisenä Babu, joka kertoo ravintolasta ja karkotuksesta. Jury tekee päätöksen ja lähettää nelikon vankilaan vuodeksi. Jackie vahvistaa Jerrylle, ettei Sidralla ole silikonirintoja. Nelikon istuessa sellissä Jerry kommentoi Georgen toiseksi ylimmästä napista. He kävivät saman keskustelun yhdeksän vuotta aiemmin pilotin ensimmäisessä kohtauksessa. Jerryn vankilamonologi päättää sarjan.

Käsikirjoitus: Larry David; Ohjaus: Andy Ackerman; Ensiesitys: 14.5.1998; Ensiesitys Nelosella: 30.8.2000 (Viimeinen näytös 2/2)

HUOM!: Tuomarina jutussa toimii Art Vandaley.


| Pilotti | 1. kausi | 2. kausi | 3. kausi | 4. kausi | 5. kausi | 6. kausi | 7. kausi | 8. kausi | 9. kausi |